ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει για τέσσερις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για τέσσερις ακόμη προσθήκες στο ρόστερ του.

Πάει για τέσσερις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός προχωρά το μεταγραφικό του πλάνο, έχοντας ρίξει το βάρος στην απόκτηση αμυντικού χαφ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Κουρμπέλη – Δώνη στην τριάδα του άξονα, με τον Τζακ Ρόντγουελ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του τριφυλλιού.

Πέραν του αμυντικού χαφ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για άλλες τρεις προσθήκες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα “Πράσινη”. Ο Νίκος Νταμπίζας θα επιχειρήσει να κλείσει έναν στόπερ, έναν εξτρέμ και έναν φορ, πλην του “εξαριού”, ενώ απομακρύνεται η ιδέα απόκτησης και ενός box to box μέσου.

Ο Γιώργος Δώνης άφησε στην άκρη την υπόθεση του μέσου, καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες (συν τη μεταγραφή που θα έρθει) οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τον άξονα στο 4-3-3. Παράλληλα, όπως αναφέρει η “Πράσινη”, παίζει και η πιθανότητα για περισσότερες από τέσσερις προσθήκες, μόνο εφόσον υπάρξει κάποια πώληση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.