ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόντγουελ και Σένκεφελντ οι πρώτοι πράσινοι στόχοι!

Στο πράσινο στρατόπεδο πατούν... γκάζι για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές του αμυντικού χαφ και του σέντερ μπακ.

Ρόντγουελ και Σένκεφελντ οι πρώτοι πράσινοι στόχοι!

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης φουλάρουν για την απόκτηση χαφ και σέντερ μπακ.

Προτεραιότητα για την θέση του χαφ έχει ο Τζακ Ρόντγουελ ενώ για τη θέση του στόπερ στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Οι επαφές με τον πρώτο συνεχίζονται ανεξάρτητα αν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσαν το γεγονός ότι ο παίκτης βρέθηκε στην Αθήνα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή και πάρα την διαφορά που υπάρχει, η υπόθεση δεν κλείνει αρνητικά. Για την ακρίβεια ο Νίκος Νταμπίζας μιλάει με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει ο… πολυπόθητος γάμος.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει… παγώσει το θέμα του Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Παναθηναϊκό όμως να αναμένεται να επανέλθει ώστε να τον κάνει δικό του. Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολουθεί από κοντά κι αυτή την υπόθεση, με σκοπό ο Μπαρτ Σένκεφελντ να ντυθεί στα πράσινα και έτσι να ενισχυθεί η άμυνα του τριφυλλιού.

Ο μεταγραφικός πυρετός είναι στα ύψη με τον Παναθηναϊκό, μέσω του Νίκου Νταμπίζα, να πατάει γκάζι για να κλείσει τις μεταγραφές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...