ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χαλάει» του Παντελάκη στη Ρουζελάρε!

Σε... ναυάγιο φαίνεται να καταλήγει ο δανεισμός του Νώντα Παντελάκη στη Ρουζελάρε.

«Χαλάει» του Παντελάκη στη Ρουζελάρε!

Ο Νώντας Παντελάκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Παναθηναϊκού φέτος. Για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην λίστα των ποδοσφαιριστών που αναζητούν το επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εδώ και λίγες μέρες φαινόταν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρουζελάρε.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει σ΄ όλα με την βελγική ομάδα, αλλά τελικά η υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, καταλήγει σε ναυάγιο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 257.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι, έστω προς το παρών, παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ