ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θετική παρουσία στα Ιλίσια

Πολύ καλή η παρουσία του τριφυλλιού στα Ιλίσια.

Θετική παρουσία στα Ιλίσια

Την Κυριακή, στους προκριματικούς των 50μ. ελεύθερο εφήβων, ο Κακάνης Αλέξανδρος-Νικόλα ήταν 21ος. Ο Βειογλάνης Σταύρος ήταν 31ος και στα 100μ πεταλούδα 36ος. Στα άλλα αγωνίσματα η Αλεξία Τέλο ήταν 9η στα 100μ. πεταλούδα, ο Νικολαΐδης Διονύσιος 9ος στο ύπτιο εφήβων ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Ορφέας Αριανούτσος 23ος.

Στους απογευματινούς αγώνες, η Αλεξία Τέλο στα 100μ πεταλούδα στη δεύτερη σειρά βγήκε 3η και στον τελικό ύπτιο εφήβων ο Νικολαΐδης Διονύσιος 7ος. Στη γενική βαθμολογία των εφήβων ο ΠΑΟ κατετάγη 20ος με 37 βαθμούς και στις νεανίδες 34ος με 14 βαθμούς. Τέλος στη γενική βαθμολογία ο Παναθηναϊκός βγήκε 27ος με 15 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...