ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερδίζει πόντους ο Κονάν – Οι σκέψεις για Καμπετσή και Βέργο

Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του νεαρού στράικερ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Κερδίζει πόντους ο Κονάν - Οι σκέψεις για Καμπετσή και Βέργο

Ο Κρίστιαν Άντερσον Κονάν αποτέλεσε την πρώτη -χρονικά- μεταγραφή του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Ο νεαρός επιθετικός ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και ακολούθησε την αποστολή στο Όστερμπεεκ, με τους πράσινους να είχαν ως αρχική σκέψη την παραχώρησή του σε σύλλογο με τη μορφή δανεισμού, ώστε να “ψηθεί”.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος σκόραρε το γκολ του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Γαλατά και σύμφωνα με την “Πράσινη” έχει δείξει ιδιαίτερα θετικά στοιχεία στις προπονήσεις, ιδίως όσον αφορά τα τελειώματα.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Κονάν έχει πολλές πιθανότητες στο να διατηρήσει τη θέση του στο πράσινο ρόστερ, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Νίκο Βέργο και Αργύρη Καμπετσή, για τους οποίους φέρεται να αναζητούνται ομάδες για να παραχωρηθούν ως δανεικοί και να επιστρέψουν του χρόνου έχοντας αγωνιστικό ρυθμό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.