ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δεν ρισκάρουν στην Πόλη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Δεν ρισκάρουν στην Πόλη

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (07/08) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions League, ενώ για τον ίδιο θεσμό διεξάγονται τέσσερις ακόμη αναμετρήσεις.  Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Δεν θα ρισκάρουν στο ξεκίνημα

Στις 20:45, στην Κωνσταντινούπολη η Μπασακσεχίρ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα του 3ου Προκριματικού για το Champions League.

Πρώτος επίσημος αγώνας για τους δευτεραθλητές Τουρκίας, που την περασμένη σεζόν έχασαν στις λεπτομέρειες (-2) το πρωτάθλημα από την Γαλατασαράι. Πολύ ποιοτική ομάδα η Μπασακσεχίρ με πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως οι Ρομπίνιο, Ινλέρ, Ελία, Κλισί και τον MVP της περσινής σεζόν Βίσκα, που είχε 14 γκολ και 14 ασίστ! Ανερχόμενη δύναμη στη γείτονα χώρα, άπειρη όμως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου δεν έχει να επιδείξει κάποια σημαντική πρόκριση.

Αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει φάει με το κουτάλι τα προκριματικά του Champions League. Στον προηγούμενο γύρο εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν με το εμφατικό 4-0 στο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης”! Έβγαλε ενέργεια η ομάδα του Μάρτινς, αλλά τα τρία γκολ ήρθαν από στημένες φάσεις. Πιο ζωηρός ο Βαλμπουενά, σταθερά επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα ο Ποντένσε, εμπνέει σιγουριά στα μετόπισθεν ο Σεμέδο.

Συντηρητικά αναμένεται να μπουν στον πολύ σημαντικό αγώνα οι δύο ομάδες και στα πρώτα λεπτά θα θελήσουν να “διαβάσουν” τον αντίπαλό τους. Προφανώς αμφότερες δεν είναι ακόμη έτοιμες και το να λήξει ισόπαλο το πρώτο μέρος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Επιλογή μας λοιπόν το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Ισχυρή εντός έδρας η Μάριμπορ

Στις 21:15, στο Στάδιο Λιούντσκι, η μόνιμη πρωταθλήτρια Σλοβενίας Μάριμπορ, υποδέχεται τη μόνιμη πρωταθλήτρια Νορβηγίας Ρόζενμποργκ για τον 3ο Προκριματικό του Champions League.

Οι Σλοβένοι στον 1ο Προκριματικό ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Βαλούρ με δύο νίκες και την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκαν την παράταση για να αποκλείσουν την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη. 2-1 έληξαν και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, με την Μάριμπορ να σκοράρει στο 117’ με τον Κρέτου για το τελικό 3-2 και να παίρνει επική πρόκριση! Στο εθνικό της πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, ίσως και με το μυαλό στα προκριματικά, όπου μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Ρόζενμποργκ είχε επίσης πολύ εύκολο έργο στον 1ο Προκριματικό απέναντι στη Λίνφιλντ, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 6-0. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρας της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 2-0, ανέτρεψε το 2-1 της Λευκορωσίας και πέρασε στην επόμενη φάση. Όπως και η Μάριμπορ, δεν τα πηγαίνει καλά στο εθνικό της πρωτάθλημα, όπου μετά από 16 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση και στο -11 από την πρωτοπόρο Μόλντε.

Η Μάριμπορ είναι παραδοσιακά πολύ ισχυρή εντός έδρας και οφείλει να πάρει τη νίκη ενόψει του επαναληπτικού. Από την άλλη η Ρόζενμποργκ χάνει πολύ από τη δυναμική της εκτός Νορβηγίας. Επιλογή μας ο άσος της Μάριμπορ, σε απόδοση 2.25. 

“Ανοιχτό” παιχνίδι στη Ρουμανία

Στις 21:00, στο Στάδιο Κονσταντίν Ραντουλέσκου, η Κλουζ υποδέχεται την Σέλτικ στον πρώτο αγώνα του 3ου Προκριματικού για το Champions League.

Οι Ρουμάνοι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν μία ακόμη σπουδαία πρόκριση ως αουτσάιντερ! Μετά την Αστάνα στον 1ο προκριματικό, απέκλεισαν και τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ, αφού μετά το 1-0 στην έδρα τους, πήραν ισοπαλία 2-2 στο Ισραήλ. Ανέτρεψαν γρήγορα (πριν το ημίχρονο) το προβάδισμα των γηπεδούχων με γκολ των Κούλιο και Ροντόν και δεν ανησύχησαν στο β’ μέρος. Πολύ καλά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και στο πρωτάθλημα, όπου σε τέσσερις αγωνιστικές έχουν συγκομιδή 10 πόντων.

Από τον 1ο προκριματικό ξεκίνησαν και οι Σκωτσέζοι πρωταθλητές της Σέλτικ. Εκεί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Σαράγιεβο με δύο νίκες 1-3 και 2-1, ενώ ακόμη πιο εύκολο έργο είχαν στην επόμενη φάση απέναντι στη Νόμε Κάλιου, την οποία απέκλεισαν με συνολικό σκορ 7-0! Το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκωτίας συνέτριψαν την Σεντ Τζόνστον με το επιβλητικό 7-0, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έστω και τόσο νωρίς στη σεζόν.

Η Κλουζ είναι ισχυρή εντός έδρας και θα κυνηγήσει να σκοράρει από νωρίς, από την άλλη η Σέλτικ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκει με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα. Επομένως η επιλογή μας από την αναμέτρηση είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE