Παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στον Παναθηναϊκό προχωρούν και τις υποθέσεις των παικτών που έχουν τεθεί στη λίστα για δανεισμό, προκειμένου να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στο Κορωπί από το επόμενο καλοκαίρι. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ο Αργύρης Καμπετσής δεν βρίσκεται στο γκρουπ των παικτών για τους οποίους υπάρχουν σκέψεις παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αναμένεται να δοθεί δανεικός από τους «πράσινους», προκειμένου να πάρει εμπειρίες, είτε στον Πανιώνιο, είτε σε σύλλογο του εξωτερικού. Ο τελικός προορισμός του νεαρού θα «κλειδώσει» τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, οι πράσινοι σκέφτονται και την περίπτωση παραχώρησης του Νίκου Βέργου, δίχως ωστόσο να υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την ώρα.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Άντερσον Κονάν, οι πιθανότητες παραμονής του στο ρόστερ είναι μεν περισσότερες, όμως η υπόθεσή του δεν αλλάζει τον σχεδιασμό. Είτε ο Κόναν παραμείνει στο ρόστερ (το πιθανότερο σενάριο), είτε όχι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για φορ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου