ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σάσα Τζόρτζεβιτς καλεί Τζεντίλε!

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε στη Βίρτους Μπολόνια.

Σάσα Τζόρτζεβιτς καλεί Τζεντίλε!

Τον Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει βάλει στο “μάτι” η Βίρτους Μπολόνια του άλλοτε πράσινου κόουτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Η Βίρτους, η οποία έχει απασχολήσει αρκετά με τα μεταγραφικά της “μπαμ” (Τεόντοσιτς, Μάρκοβιτς), θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της τον Ιταλό φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει ένα πέρασμα από τη Μπολόνια μετά από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ιταλούς βλέπει θετικά την προοπτική επιστροφής του στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.