ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισιοδοξία για τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να προμηθευτεί μεγαλύτερο αριθμό διαρκείας απ΄ ότι την περσινή σεζόν.

Αισιοδοξία για τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θεωρούν ότι τα διαρκείας θα είναι περισσότερα φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πρώτον γιατί οι πράσινοι έδειξαν ένα καλό πρόσωπο πέρυσι, ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και δεύτερον σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά.

Η καλή απόδοση της ομάδας κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στις τάξεις των πράσινων φιλάθλων, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να πιστεύουν ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση απ΄ ότι πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταση για την ανανέωση των ήδη κατόχων μετά από νέα παράταση, αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Μετά από την ολοκλήρωση των ανανεώσεων αναμένεται να ξεκινήσει και κανονικά η διάθεση για τους… επικείμενους νέους κατόχους.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με λίγα λόγια στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται και φέτος από παίκτες και τεχνικό τιμ και η αγορά διαρκείας θα είναι μία μορφή επιβράβευσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.