ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Ρόντγουελ, τσεκάρουν και τις εναλλακτικές στον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ παραμένει ανοιχτή και θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες. Κοιτούν και τις εναλλακτικές επιλογές οι πράσινοι.

Ξεκαθαρίζει του Ρόντγουελ, τσεκάρουν και τις εναλλακτικές στον Παναθηναϊκό

Ο Τζακ Ρόντγουελ είναι ο “εκλεκτός” του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ. Οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει την πρότασή τους, με τον Ρόντγουελ να την επεξεργάζεται μεν, έχοντας ωστόσο ως πρώτη επιλογή την παραμονή του στην Αγγλία.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, πιθανώς και πριν το Σαββατοκύριακο, όπου θα φανεί εάν το θέμα θα κλείσει θετικά ή αρνητικά για τον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει και τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν για τη θέση, ούτως ώστε να κινηθεί με περισσότερη άνεση για να κλείσει παίκτη, εάν το θέμα Ρόντγουελ δεν κλείσει με τον επιθυμητό τρόπο για το τριφύλλι.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 127.427 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.