ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Εκτός έδρας αποστολές για ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο! (videos)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Εκτός έδρας αποστολές για ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο! (videos)

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (08/08) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Europa League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. H AEK κάνει επίσημο ντεμπούτο στο άδειο από φιλάθλους γήπεδο της Κραϊόβα, ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου στη Νορβηγία Μόλντε και ο Ατρόμητος φιλοξενείται από την πολύ έμπειρη Λέγκια Βαρσοβίας.  Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

“Σφιχτό” παιχνίδι στη Ρουμανία

Στις 19:15, στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιόν Ομπλεμένκο της Κραϊόβα, η τοπική Ουνιβερσιτατέα υποδέχεται την ΑΕΚ, στον 1ο αγώνα του 3ου Προκριματικού Γύρου του Europa League.

Οι Ρουμάνοι τερμάτισαν στην 4η θέση του περασμένου πρωταθλήματος και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον 1ο Προκριματικό της διοργάνωσης. Εκεί δεν δυσκολεύτηκαν να αποκλείσουν την Σαμπάιλ από το Αζερμπαϊτζάν με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (3-2). Στη συνέχεια όμως υπέφεραν για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ούγγρικης Χόνβεντ και χρειάστηκαν τα πέναλτι στον επαναληπτικό της έδρας τους για να προχωρήσουν στο θεσμό. Στο πρωτάθλημα της χώρας της η Κραϊόβα μετρά τρεις νίκες και μία ήττα, πιο πρόσφατα, την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα της Χέρμανσταντ με 2-1.

Η “Ένωση” πήρε το καλό εισιτήριο για το Europa League, τερματίζοντας 3η στην περασμένη SuperLeague. Αλλαγμένη η ομάδα, νέος τεχνικός ο Πορτογάλος Καρντόσο και αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, με κορυφαίες μεταγραφές αυτές των Ολιβέιρα και Βέρντε. Επίσημο ντεμπούτο για την ΑΕΚ ο σημερινός αγώνας, προφανώς δεν είναι ακόμη έτοιμη, όμως έδειξε σταθερά βελτιωμένο πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας που προηγήθηκαν.

Η Κραϊόβα δεν πρόκειται να ρισκάρει απόψε, ειδικα δίχως τους οπαδούς της στις κερκίδες. Συντηρητικά αναμένεται να προσεγγίσει και η ΑΕΚ την εξόρμησή της στη Ρουμανία, όντας ανέτοιμη. Επιλογή μας το No Goal σε απόδοση 1.83.

Ικανός για την έκπληξη ο Άρης

Στις 20:00, στο Aker Stadion του Μόλντε, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Άρη για τον 3ο Προκριματικό του Europa League.

Οι Νορβηγοί ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τον 1ο Προκριματικό, όπου διέλυσαν τη ΚΡ Ρέικιαβικ με συνολικό σκορ 7-1 και στη συνέχεια απέκλεισαν τη Τσουκαρίτσκι με διπλό 1-3 στον επαναληπτικό της Σερβίας. Πρωτοπόρος η Μόλντε στο πρωτάθλημά της, μετά από 17 αγώνες και στο +4 από τους διώκτες της, οι οποίοι όμως έχουν παιχνίδια λιγότερα. Πιο πρόσφατα, την Κυριακή, επικράτησε εκτός έδρας της Βίκινγκ με 0-2. Αήττητη εντός έδρας φέτος με συντελεστή τερμάτων 28-5!

Ο Άρης αν και υπέφερε κατά διαστήματα στην Κύπρο, κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού με το 0-1, που διαμορφώθηκε από νωρίς χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιγκινί. Χάθηκαν ευκαιρίες από τον Άρη για ένα δεύτερο τέρμα, όμως και οι γηπεδούχοι απείλησαν σε πολλές περιπτώσεις. Ανεβάζει στροφές ο Ιντέγιε, σταθερό το αμυντικό δίδυμο Βέλεθ – Ρόουζ.

Δύσκολο το σημερινό εγχειρημα του Άρη στον συνθετικό χλοοτάπητα του Aker Stadion απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα. Η ομάδα του Παντελίδη (τιμωρημένος σήμερα) όμως έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις και ποιότητα από τη μέση και μπροστά για να δημιουργήσει κινδύνους. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 2.25.

Δύσκολη αποστολή για τον Ατρόμητο

Στις 22:00, στη Βαρσοβία, η Λέγκια υποδέχεται τον Ατρόμητο για τον 3ο Προκριματικό του Europa League.

Οι Πολωνοί δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους στο ξεκίνημα της σεζόν και στον προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκαν για να αποκλείσουν τη φινλανδική Κουόπιο. Μετά το 1-0 στη Βαρσοβία, κράτησαν το 0-0 στον επαναληπτικό. Στο πρωτάθλημα της, η Λέγκια έχει συγκεντρώσει 4 πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Πιο πρόσφατα, την Κυριακή έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σλασκ.

Ο Ατρόμητος αν και καρδιοχτύπησε για λίγα λεπτά κατάφερε να αποκλείσει την Ντουνάισκα Στρέντα με μία δεύτερη νίκη στο Περιστέρι. Το άνετο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 2-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης, για να έρθει ο Ρισβάνης με κεφαλιά να κάνει το 3-2 και να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση.

Πολύ πιο έμπειρη ομάδα η Λέγκια, διαθέτει ισχυρή έδρα και απόψε έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον, ακόμη ανέτοιμο, Ατρόμητο. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE