ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Μπεσίκτας

Με 22 ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός στην Πόλη για το φιλικό ματς του Σαββάτου με τη Μπεσίκτας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Μπεσίκτας

Με 22 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, για το δεύτερο φιλικό επί τουρκικού εδάφους με τη Μπεσίκτας το Σάββατο. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή -μεταξύ άλλων- τον Γιοάν Μολό, αλλά και τους Ζαχίντ, Κόναν, Νούνες.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Αποστολάκης, Νούνες, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Ζαγαρίτης, Κόναν, Κολοβός, Ζαχίντ, Μολό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...