ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Tελεσίγραφο” σε Ρόντγουελ

Ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τον Τζακ Ρόντγουελ, περιμένοντας την οριστική απάντηση του Άγγλου στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζακ Ρόντγουελ. Οι πράσινοι κατέθεσαν την πρότασή τους και ο Άγγλος αμυντικός χαφ την επεξεργάζεται, δίχως ωστόσο να έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση.

Στον Παναθηναϊκό έχουν μεν ξεχωρίσει τον Ρόντγουελ, αλλά δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν πολύ χρόνο περιμένοντας το τελικό “ναι” ή “όχι” από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τον Ρόντγουελ, θέτοντάς του περιθώριο μέχρι την Κυριακή για την τελική του απάντηση.

Οι δύο πλευρές έχουν μικρή διαφορά στο οικονομικό σκέλος, αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου, με τους “πράσινους” να προτείνουν τριετές και τον Ρόντγουελ να επιθυμεί συμφωνία για ένα ή δύο σεζόν.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 131.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.