ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ενδιαφέρεται για Έφορντ ο Παναθηναϊκός”

Τον Τζο Έφορντ του Εργοτέλη παρακολουθεί στενά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει στο “κάδρο” και την περίπτωση του Τζο Έφορντ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το capitano.gr, ιστοσελίδα από την Κρήτη. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Δώνης έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Έφορντ παρακολουθώντας αρκετές από τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού έχει δώσει το “ΟΚ” στον Νταμπίζα ώστε να μπει σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη και μάλιστα σημειώνεται ότι εάν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δεν αποκλείεται οι πράσινοι να επανέλθουν στην επόμενη, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...