ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εμάνουελ Ινσούα: Τι ισχύει με το μέλλον του Αργεντινού

Εμάνουελ Ινσούα: Ο Αργεντινός πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Εμάνουελ Ινσούα: Τι ισχύει με το μέλλον του Αργεντινού

Εμάνουελ Ινσούα: Ο Αργεντινός πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Πολλά λέγονται και γράφονται για τον Εμάνουελ Ινσούα και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός, βλέπετε, είναι από τα ονόματα που πουλάνε και που κάνουν… γκελ. Είναι πρόσφατο, άλλωστε, το παράδειγμα της παρολίγον αποχώρησής του από το “τριφύλλι”. Μόλις την περασμένη μεταγραφική θερινή σεζόν, η Λας Πάλμας έκανε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να πιέζει τους ανθρώπους της ομάδας να απαντήσουν θετικά και να τον αφήσουν να παίξει στην Ισπανία. Τελικά, οι σωστές κινήσεις του Νίκου Νταμπίζα έπεισαν τον “Πότσο” να συνεχίσει στην ομάδα, μια κίνηση που δικαίωσε τους πάντες στον Παναθηναϊκού, αφού ο Αργεντινός μπακ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά.

Αυτό που προβλημάτιζε εξ αρχής και συνεχίζει κάπως να προβληματίζει τον ποδοσφαιριστή είναι οι οικονομικές συνθήκες. Σαφέστατα και η κατάσταση τη σεζόν που πέρασε δεν ήταν τόσο κακή. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις, όμως, υπήρξαν, γεγονός που είχε οδηγήσει τον παίκτη στο 8ήμερο εξώδικο (παράδειγμα που ακολούθησαν κι άλλοι ξένοι) για να πάρει τα χρήματά του. Σε όλα τα υπόλοιπα, ο Εμάνουελ Ινσούα καλύπτεται απόλυτα. Του αρέσει η Ελλάδα, γουστάρει τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

-Ο Ινσούα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Συνεπώς, δεσμεύεται για μια ακόμη χρονιά με το “τριφύλλι”.

-Ο Αργεντινός έχει μια ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει αυτό το ποσό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό.

-Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το 2022. Μια πρώτη επαφή έχει γίνει και αναμένονται κι άλλες. Στην παρούσα φάση είναι πρώιμο να πούμε με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι. Τα πάντα είναι ανοικτά, αλλά το καλό κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι δεδομένο, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Με λίγα λόγια, ο Ινσούα είναι ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό, αλλά ποιος θα έλεγε “όχι” σε ένα καλύτερο συμβόλαιο στο εξωτερικό; Δεν είναι, βέβαια, εύκολο να καλυφθεί η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Μιλάμε, άλλωστε, για μια ομάδα η οποία δεν παίζει Ευρώπη, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην “πιάτσα” και στο πως κινείται η αγορά.

Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Εμάνουελ Ινσούα. Η θέληση υπάρχει, τα δεδομένα διαμορφώνονται καθημερινά και μέχρι στις αρχές της σεζόν, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.