ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Νέος Μακέντα στην ομάδα- Τον… κατέστρεψε ο Σουάρες»

Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Και μόνο η φημολογία ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε θόρυβο.

Παναθηναϊκός: «Νέος Μακέντα στην ομάδα- Τον... κατέστρεψε ο Σουάρες»

ΠαναθηναϊκόςΤζακ Ρόντγουελ: Και μόνο η φημολογία ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε θόρυβο. Το όνομα του Ρόντγουελ αναμφισβήτητα δημιούργησε αίσθηση στη μεταγραφική επικαιρότητα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κοστολογηθεί στην καριέρα του μέχρι και 16 εκατ. ευρώ γεγονός που κάλλιστα θα μπορούσε να τον καταστήσει απαγορευμένο καρπό τη δεδομένη χρονική συγκυρία για το Τριφύλλι.

Παρ’ όλα αυτά, ο 28χρονος ψάχνεται για να κάνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του και οι “πράσινοι” φαντάζουν ιδανική επιλογή. Εφόσον βέβαια γίνει η υπέρβαση. Γιατί ο παίκτης ναι μεν έχει πολύ χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με τα συμβόλαια που απολάμβανε στο Νησί, 500.000 ευρώ όμως δύσκολα μπορούν να βγουν από τα ταμεία του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά εδώ

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 140.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.