Το panathinaikos24.gr, πιστό στο πνεύμα της εποχής, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσής σας από τη νέα σεζόν.

Η κορυφαία ιστοσελίδα για θέματα Παναθηναϊκού, αλλάζει προς το καλύτερο. Όχι, δε διαφοροποιούμε το ύφος μας, ούτε το πάθος μας για τη δουλειά. Δημιουργούμε, όμως, αυτές τις προϋποθέσεις, προκειμένου η ενημέρωσή σας και η διαδικτυακή σας περιήγηση στη σελίδα μας να είναι ακόμη καλύτερη, ακόμη πιο ευχάριστη.

Πλην των γνωστών θεμάτων, της απαραίτητης ειδησεογραφίας, του ρεπορτάζ και φυσικά της αρθρογραφίας, το panathinaikos24.gr μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δημοσιογραφικές, αλλά και τεχνολογικές γνώσεις των συνεργατών του.

Από τη νέα σεζόν, έρχεται η νέα εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή στο panathinaikos24 tv. Εκπομπή με αναλύσεις, με άποψη, με συμμετοχή δική σας και με εκλεκτούς καλεσμένους. Σε νέο, σύγχρονο στούντιο και με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επίσης, μείνετε συντονισμένοι γιατί το panathinaikos24 radio έρχεται ξανά, πιο δυναμικό, πιο… αεράτο! Με εκπομπές, συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό και φυσικά με μεταδόσεις απ’ όλα τα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται ο Σύλλογος!

Σύντομα, θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες.

Προς το παρόν, μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο youtube  και από τη νέα σεζόν ετοιμαστείτε για μια ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό, σε άλλο επίπεδο…

Panathinaikos24.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου