ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός ήταν όλα τα λεφτά – Τι έδειξε ο Μολό – “Ντύθηκε” Μακέντα

Μεγάλη δικαίωση Δώνη, "φωτιές" στα δεξιά, "βράχος" Νούνες.

Αυτός ήταν όλα τα λεφτά - Τι έδειξε ο Μολό -

Ο Παναθηναϊκός ήρθε  ισόπαλος 2-2 με τη Μπεσίκτας, σε ένα ματς από το οποίο ο Γιώργος Δώνης έβγαλε ουκ ολίγα χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά θετικά και άλλα αρνητικά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σίγουρα αισθάνεται δικαιωμένος βλέποντας τα όσα παρουσίασε στο ματς ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο νεοαποκτηθείς μέσος ήταν… όλα τα λεφτά για το Τριφύλλι, όντας με διαφορά ο κορυφαίος της ομάδας του. Κινητικός, δραστήριος και με τρομερή κάθετη πάσα, ο Νορβηγός έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ και θα είχε ακόμα δύο εάν οι διαιτητές μετρούσαν το γκολ του Μακέντα στο 43’ και ο Ιταλός δεν έχανε τετ α τετ στο 48’.

Αναλυτικά εδώ

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...