ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ έρχονται από πολλούς…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας τα δέκα τέρματα στις ως τώρα φιλικές αναμετρήσεις του.

Τα γκολ έρχονται από πολλούς...

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος (2-2) στο χθεσινό φιλικό με τη Μπεσίκτας στην Πόλη, συνεχίζοντας να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση. Πλην του φιλικού με τη Μπρέντα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει σκοράρει σε όσα ματς έχει δώσει μέχρι τώρα.

Θέτοντας εκτός το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Κερατσίνι και συνυπολογίζοντας τα “δυνατά” φιλικά της ομάδας, οι πράσινοι μετρούν δέκα τέρματα, κόντρα σε αντιπάλους όπως η Φέγενορντ, ο Άγιαξ, η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα, το τριφύλλι σκόραρε τρεις φορές στο ματς με τη Φέγενορντ (3-0), από δύο φορές στα ματς με τον Άγιαξ (2-1) και τη Μπεσίκτας (2-2) και μία φορά επί της Φένλο (1-0) αλλά και στις ήττες από τη Μπέρσοτ και τη Γαλατασαράι (0-1 και 1-2).

Τα δέκα αυτά τέρματα έχουν σημειωθεί από έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που φανερώνει ότι το γκολ θα είναι υπόθεση… πολλών στον φετινό Παναθηναϊκό. Τρία γκολ έχει σκοράρει ο Φεντερίκο Μακέντα (δύο με τον Άγιαξ και ένα με τη Φέγενορντ), δύο οι Νίκος Βέργος (με Φέγενορντ και Μπέρσοτ) και Χρήστος Δώνης (χθες με τη Μπεσίκτας) και από ένα οι Μπουζούκης (Φέγενορντ), Καμπετσής (Φένλο) και Κονάν (Γαλατασαράι).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...