ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πρώτο σημαντικό δείγμα του Ζαχίντ

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε, στο ματς με τη Μπεσίκτας, έναν από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε.

Το πρώτο σημαντικό δείγμα του Ζαχίντ

Η δημιουργία επικίνδυνων φάσεων έλειψε αρκετά στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν, με τους πράσινους να γίνονται πιο… προβλέψιμοι στις αντίπαλες άμυνες. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Νταμπίζα, έθεσαν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που το “έχει” όσον αφορά στις μεταβιβάσεις και τη δυνατότητα να φτιάξει καταστάσεις για γκολ με τις πάσες του.

Ο “εκλεκτός” ήταν ο Γκαιάς Ζαχίντ, ο οποίος στο χθεσινό φιλικό με τη Μπεσίκτας έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του, φτιάχνοντας το δεύτερο γκολ για τον Χρήστο Δώνη με εξαιρετική πάσα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο κι ήταν ένας από τους λόγους της επιστροφής του Παναθηναϊκού από το 2-0.

Η ικανότητα του Ζαχίντ στην κάθετη πάσα αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους της έλευσης του στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αρκετές ομάδες οι οποίες θα κλείνουν τους διαδρόμους στα μετόπισθεν, ενέργειες όπως αυτές που μπορεί να βγουν από τον 24χρονο ποδοσφαιριστή θα χρειαστούν ώστε να “ξεκλειδώσουν” τις αντίπαλες άμυνες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.