ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Ανοιχτό” παιχνίδι στο Λέστερ, νίκες για Λιλ και Ουτρέχτη!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Ανοιχτό” παιχνίδι στο Λέστερ, νίκες για Λιλ και Ουτρέχτη!

Το πρόγραμμα της Κυριακής (11/08) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Συνεχίζεται το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σε Premier League και Ligue 1. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές καζίνο! Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

“Ανοιχτό” παιχνίδι στο King Power Stadium

Στις 16:00, η Λέστερ υποδέχεται τους Γουλβς για την 1η αγωνιστική της Premier League.

Την περασμένη σεζόν η Λέστερ τερμάτισε στην 9η θέση με 52 βαθμούς και τέρματα 51-48. Ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι απέκτησε τον επιθετικό Αγιόσε Πέρεζ από τη Νιουκάστλ, αγόρασε το Βέλγο μέσο Τίλεμανς και τον συμπατριώτη του Πρατ από τη Σαμπντόρια. Επιθετικές οι “αλεπόυδες” στην έδρα τους, φιλοδοξούν να πιάσουν την 7η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Οι Γουλβς κατέκτησαν την 7η θέση την περασμένη σεζόν, που ισοδυναμεί σαν ένα μίνι τρόπαιο για τις ομάδες εκτός Big 6! Έτσι στην πρώτη τους σεζόν μετά την άνοδο στην Premier εξασφάλισαν την έξοδο στα προκριματικά του Europa, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους. Αφού απέκλεισαν με χαρακτηριστική ευκολία τους Κρουσέιντερς, με συνολικό σκορ 6-1, πέρασαν “αέρα” και από την έδρα της Πιούνικ (0-4) την περασμένη Πέμπτη! Λίγες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, παραμένει στον παγκο ο πολύ επιτυχημένος Πορτογάλος τεχνικός Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Αμφότερες ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και θα μπουν στην πρεμιέρα της Premier  με ενθουσιασμό. Οι “λύκοι” έχουν αγωνιστικό ρυθμό και μπορούν να σκοράρουν εκτός έδρας, ενώ η Λέστερ σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα στην έδρα της. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Με το “δεξί” η Λιλ

Πρεμιέρα και στη Γαλλία, στις 16:00 η Λιλ υποδέχεται τη Ναντ.

Οι Λιλουά πραγματοποίησαν εκπληκτική σεζόν και κατέκτησαν εύκολα τη 2η θέση του πρωταθλήματος, που ισοδυναμεί με ομίλους Champions League. Πολύ επιθετική ομάδα, που έσφιζε από αθλητικά προσόντα, έχασε όμως αρκετούς από τους πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν. Παραμένει στον πάγκο ο “αρχιτέκτονας” Γκαλτιέ, που θα κληθεί να διαχειριστεί τους μεσοβδόμαδους αγώνες.

“Μπάχαλο” στη Ναντ, από την οποία λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποχώρησε ο προπονητής Χαλίλχοτζιτς και σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με υπηρεσιακό στον πάγκο. Μέτρια η περσινή της σεζόν, τερμάτισε στη 12η θέση και δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα.

Αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι η Λιλ, διατήρησε όμως πολλά από τα πολύτιμα στελέχη της και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στην πρεμιέρα απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε σύγχυση μετά την αλλαγή προπονητή. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.00.

Ανακάμπτει η Ουτρέχτη

Στις 17:45 η Ουτρέχτη υποδέχεται την Τσβόλε για τη 2η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Ουτρέχτη αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον άδοξο αποκλεισμό από το Europa League, από τη βοσνιακή Ζρίνσκι. Αν και βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με 2-4, σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο!

Η Τσβόλε στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βίλεμ με 1-3. Δίκαιη ήττα, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να αντιδρούν κατάλληλα στον αποκλεισμό – σοκ και έχουν την ποιότητα να πετύχουν μία άνετη νίκη σήμερα, απέναντι στην αδύναμη Τσβόλε. Επιλογή μας ο άσος με ασιατικό χάντικα (-1) σε απόδοση 1.85. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE