ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: “Πόνεσε η καρδιά μου που είπα όχι στον Ζιντάν, αλλά…”

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναφέρθηκε σε μία σχετικά άγνωστη ιστορία από το παρελθόν του.

Σισέ:

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναφέρθηκε στην προσέγγιση που είχε δεχθεί το 2002 από τον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος πρώην σταρ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι… πόνεσε επειδή έριξε άκυρο στον Ζιζού, αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού είχε δώσει τον λόγο του στη Λίβερπουλ.

“Τότε με ήθελαν και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Γνώριζα τον Ράικαρντ, αλλά τελικά η Μπαρτσελόνα πήρε τον Ετό. Το 2002 η Ρεάλ ήταν στη… μόδα. Μια μέρα ήμασταν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και ήρθε στο δωμάτιό μου ο Ζιντάν. Μου είπε ότι με ήθελε η Ρεάλ, αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στη Λίβερπουλ και για εμένα ο λόγος είναι σημαντικότερος από συμβόλαιο. Πόνεσε η καρδιά μου που έπρεπε να αρνηθώ την πρόταση του Ζιντάν”, ανέφερε σχετικά σε συνέντευξή του ο Τζιμπρίλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.