ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: “Έχουμε χτίσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ”

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Παπαπέτρου:

«Πιστεύω πως είμαστε καλά. Έχουμε χτίσει ένα πάρα πολύ δυνατό ρόστερ και ενισχυθήκαμε σημαντικά, όπως και πάρα πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Θα είναι η πιο δύσκολη Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών, τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν κάνει όλες οι ομάδες. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε, αλλά πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο σε μια πολύ διοργάνωση με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού», ανέφερε στον “αέρα” του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σε ερώτηση για το πως βλέπει τη σεζόν που έρχεται με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για τις βλέψεις της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο:«Ξεκινάμε με μεγάλες προσδοκίες και αυτό είναι ευλογία για μας. Έχουμε πραγματικά τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν φτάνει αυτό. Ποτέ δεν κερδίζεις κάτι πριν το διεκδικήσεις στο γήπεδο, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την ομοψυχία που υπάρχει: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Όλοι μπαίνουμε στο παρκέ για να κάνουμε όλη την Ελλάδα περήφανη. Είναι ίσως η μόνη φορά που όλοι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και λειτουργούμε ως μια γροθιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τη χώρα μας και ελπίζουμε να δώσουμε μια χαρά στην πατρίδα μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.094 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως η Εθνική απέχει δέκα χρόνια από τα μετάλλια: «Εμείς δεν το βλέπουμε σαν βάρος. Σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και αν δεν το καταφέρουμε θα λέμε πως πέρασε άλλη μια χρονιά χωρίς επιτυχία. Όμως το αντιμετωπίζουμε περισσότερο σαν πρόκληση, σαν μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας, κατά πρώτο για να κάνουμε όλη την Ελλάδα χαρούμενη και περήφανη και κατά δεύτερο όσον αφορά στον αθλητικό μας εγωισμό, για να πετύχουμε κάτι μεγάλο και να μη λέμε μόνο πως έχουμε μια καλή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.