ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάλυση: Ο Ζαχίντ δίνει στον Παναθηναϊκό αυτό που έλειπε

Η παρουσία του Γκίας Ζαχίντ στο φιλικό με την Μπεσίκτας και τα όσα έκανε, δείχνουν ότι ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία στο «τριφύλλι» που την περασμένη σεζόν δεν υπήρχαν.

Ανάλυση: Ο Ζαχίντ δίνει στον Παναθηναϊκό αυτό που έλειπε

Ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν είναι στο 100% ετοιμότητάς του. Φαίνεται, άλλωστε, από τις κινήσεις του στο γήπεδο. Δεν έκανε καλή προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ και γι αυτό παρουσιάζεται σε θέμα φυσικής κατάστασης πιο πίσω από τους συμπαίκτες του. Για το πούμε απλά, ο Ζαχίντ είναι «βαρύς». Συνεπώς, θα πρέπει να περάσει ακόμα χρόνος για να τον δούμε στο ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας και φρεσκάδας.

Πάντως, η ποιότητα δεν κρύβεται. Ο 24χρονος έχει υψηλή τεχνική, κάθετη πάσα, βλέπει γήπεδο και μοιράζει «γλυκές» μπαλιές. Τα στοιχεία αυτά, σε τέτοιο βαθμό, δεν τα έχει άλλος ποδοσφαιριστής στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Γι αυτό και ο Γιώργος Δώνης επέμενε για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Ζαχίντ «τάιζε» χθες τους συμπαίκτες του. Αρχικά, στο 43’ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μακέντα. Ο τελευταίος σκόραρε, αλλά το γκολ λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 48’ ξανά με δική του μπαλιά, ο Ιταλός βγήκε σε θέση τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα, έβγαλε και τη μαγική ασίστ στον Δώνη για το γκολ της ισοφάρισης (2-2).

Ο Ζαχίντ έχει ποιότητα και μόλις φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και «δέσει» με την ομάδα, θα μπορέσει να δώσει πάρα πολλά στο «τριφύλλι» και να προσθέσει ποιότητα στην ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.