ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου – Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η απουσία του Νώντα Παπαντωνίου από τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε αίσθηση. Οι φήμες "φούντωναν" ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, παρά το γεγονός ότι πήγαν μαζί στο Μπαλί.

Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου – Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η απουσία του Νώντα Παπαντωνίου από τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε αίσθηση. Οι φήμες “φούντωναν” ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, παρά το γεγονός ότι πήγαν μαζί στο Μπαλί.

Τελικά η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μετά τον “καταιγισμό” ερωτήσεων που δέχτηκε για την απουσία του μέχρι πρότινος αγαπημένου της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ. Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».

Κωνσταντινίδης για μητέρα Καρολίνας: «Έχω διαβάσει τα μηνύματα που έστειλε στον Μπο, τα γραπτά μένουν»
Κωνσταντινίδης για μητέρα Καρολίνας: «Έχω διαβάσει τα μηνύματα που έστειλε στον Μπο, τα γραπτά μένουν» 2.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...