ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρεις νέες πυρκαγιές σε Πρέσπες, Κιλκίς και Ηλεία – Επί τόπου η πυροσβεστική

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών, κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 άτομα.

Τρεις νέες πυρκαγιές σε Πρέσπες, Κιλκίς και Ηλεία - Επί τόπου η πυροσβεστική

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών, κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 άτομα.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή της Αργυρούπολης στο Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 άτομα.

Ακόμη, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής και σε σε αγροτική έκταση στη Βάρδα Ηλείας. Αμεσα στο σημείο βρέθηκαν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην Ελαφόνησο

Την ίδια ώρα ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην μεγάλη πυρκαγιά στην Ελαφόνησο, που αναζωπυρώθηκε.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική συνολικά έχουν κινητοποιηθεί: 121 πυροσβέστες, 23 οχήματα, 2 Α/Φ, 2 PZL, 5 Ε/Π &1 Ε/Π για συντονισμό από αέρος. Συνδράμουν 1 Ε/Π και 2 μηχανήματα έργου του Ε.Σ., 4 οχήματα Ο.Τ.Α. και 1 υδροφόρα.

Πηγή: iefimerida

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...