ΚΛΕΙΣΙΜΟ
LIVE STREAMING

Panathinaikos24.gr: Το ντοκιμαντέρ για την ομάδα της σεζόν 1990-91! (vid)

Δείτε από το κανάλι του Panathinaikos24.gr το ντοκιμαντέρ για την ποδοσφαιρική ομάδα της σεζόν 1990-91.

Δείτε  από το κανάλι του Panathinaikos24.gr το ντοκιμαντέρ για την ποδοσφαιρική ομάδα της σεζόν 1990-91.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στο νταμπλ που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός εκείνη τη σεζόν, κερδίζοντας πρωτάθλημα και Κύπελλο στον διπλό τελικό κόντρα στον Αθηναϊκό.

Στην κάμερα μιλούν οι πρωταγωνιστές των δύο τίτλων εκείνης της σεζόν, Στράτος Αποστολάκης (στην πρώτη του χρονιά στο «τριφύλλι» μετά τη μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό), Γιόζεφ Βάντσικ (η πρώτη σεζόν του «βουνού» στον Παναθηναϊκό), Πάρης Γεωργακόπουλος (σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του), Κριστόφ Βαζέχα, Γιάννης Καλλιτζάκης, Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φραντζέσκος που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν στιγμιότυπα από την πορεία του “τριφυλλιού” εκείνη τη σεζόν, ενώ θα ακουστούν και άγνωστες ιστορίες των “πρασίνων”.

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική – αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

Δείτε LIVE το ντοκιμαντέρ

https://www.youtube.com/watch?v=BhkuRLmts-c

HIGHLIGHTS

READ MORE

close