Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καλωσορίσει την τελευταία του προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι, με τον Γιάννη Αθηναίου να αποτελεί ουσιαστικά μέλος του πράσινου ρόστερ. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να κλείσει και τυπικά το θέμα, με τον 31χρονο γκαρντ να κλείνει τον «χορό» των μεταγραφικών κινήσεων.

Οι «πράσινοι» είχαν ουσιαστικά ολοκληρώσει τις βασικές τους κινήσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες τους με τις προσθήκες των Ουάιλι, Ράις, Φριντέτ, Τζόνσον, Μπράουν και Μπεντίλ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επιθυμεί την έλευση ενός ακόμη παίκτη από την ελληνική αγορά, ώστε να αποτελέσει άλλη μια λύση στα γκαρντ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε «παίξει» και το θέμα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την ΑΕΚ, αλλά παρά το ότι ο Παναθηναϊκός εξέτασε την εν λόγω προοπτική, το θέμα δεν προχώρησε σε κάτι «απτό», καθώς τη δεδομένη στιγμή, ο Πεδουλάκης ήθελε έναν καθαρό πόιντ γκαρντ (ο Λαρεντζάκης είναι κυρίως 2άρι), που θα διαθέτει εμπειρία, αξιόπιστο σουτ αλλά και αποδοχή ενός ρόλου με συμμετοχές μειωμένου χρόνου -ως πέμπτη λύση στα γκαρντ- και κυρίως στα ματς της Α1.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου