ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ (pic)

Σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Ντομινίκ Ουίλκινς.

Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ (pic)

“Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή, Ντομινίκ Ουίλκινς”, μία ημέρα σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε πράξη μια κίνηση που φαινόταν ακατόρθωτη, σε μία εποχή όπου οι NBAers και δη τέτοιου βεληνεκούς, δεν είχαν καν στο μυαλό τους την προοπτική της Ευρώπης. Το πείσμα της οικογένειας Γιαννακόπουλου, η προσφορά που έκαναν αλλά και ο τρόπος που προσέγγισαν έναν σταρ όπως ο Ντομινίκ, οδήγησαν την υπόθεση σε happy end, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει στις 12 Αυγούστου του 1995, μία μεταγραφή που αποτελεί μέχρι και σήμερα τον ορισμό του “μπαμ”.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θυμήθηκε την εν λόγω επέτειο, αναρτώντας σχετική φωτογραφία με μήνυμα στα social media: “Σαν σήμερα, το 1995, ο Ντομινίκ Ουίλκινς εντάχθηκε στο δυναμικό μας. Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.