ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Σετούμπαλ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Σετούμπαλ!

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/08) περιλαμβάνει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία, ενώ αυλαία πέφτει και στη 19η της Σουηδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα καλύτερα καζίνο, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Αξιοποιεί την έδρα της η Σετούμπαλ

Στις 22:15, στο Estadio do Bonfim της Σετούμπαλ, η τοπική Βιτόρια υποδέχεται την Τοντέλα, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία.

Την περασμένη σεζόν η Σετούμπαλ τερμάτισε στη 13η θέση με συγκομιδή 36 βαθμών και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φέτος ξεκινά τη σεζόν με αυξημένες φιλοδοξίες, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο επικράτησε της Μορεϊρένσε με 1-0 για το θεσμό του Λιγκ Καπ.

Η Τοντέλα την περασμένη σεζόν κατατάχθηκε 15η με συγκομιδή 35 βαθμών και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αναμένεται και φέτος να παλέψει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Προβληματική η εικόνα της στα τέσσερα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για το Λιγκ Καπ με 1-0 στην έδρα της Πεναφιέλ, που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν η Σετούμπαλ, αναμένεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.20. 

Ποιοτικότερη η Έρεμπρο

Στις 20:00, στην Guldfageln Arena του Κάλμαρ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Έρεμπρο, στο ένα από τα δύο παιχνίδια της Δευτέρας στη Σουηδία, που ολοκληρώνουν και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής.

Η Κάλμαρ την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε τέλος στο σερί (5) ηττών που έτρεχε με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στην 4η Χάμαρμπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ (41’) από κεφαλιά των αντιπάλων σε κόρνερ. Στο 59ο λεπτό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του φιλοξενούμενου τερματοφύλακα, όμως λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκε το 0-2 σε αντεπίθεση. Δεν πτοήθηκαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν το σκορ στο 79’ με εκτέλεση πέναλτι και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με δική τους κεφαλιά από κόρνερ. Η Κάλμαρ παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Κατατάσσεται 14η με 14 πόντους συγκομιδή και συντελεστή τερμάτων 14-23. Αυτή τη στιγμη κατέχει τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Η Έρεμπρο έφερε πανομοιότυπο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, 2-2 εντός έδρας με την Γκέτεμποργκ. Μάλιστα ήταν ακριβώς ίδια και η εξέλιξη του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-2 και την Έρεμπρο να ισοφαρίζει με γκολ στο 82’ και στο 94’! Νωρίτερα είχε αστοχήσει και σε εκτέλεση πέναλτι! Στην 8η θέση βρίσκεται η Έρεμπρο με 21 πόντους και τέρματα 26-29.

Με θετική ψυχολογία θα μπουν στο γήπεδο αμφότερες ομάδες, από τις μίνι ανατροπές που πέτυχαν την περασμένη βδομάδα, όμως η Έρεμπρο είναι ποιοτικότερο σύνολο και την τελευταία φορά που αγωνίστηκε μακριά από το γήπεδό της διέλυσε με 1-4 τη Χέλσινγκμποργκ. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1.75. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE