ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτή ήταν η δέσμευση του Μάικ Τζέιμς στον Ιτούδη

Η... αποκάλυψη του Δημήτρη Ιτούδη για τις συζητήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του Αμερικανού στη Μόσχα.

Αυτή ήταν η δέσμευση του Μάικ Τζέιμς στον Ιτούδη

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς για έναν χρόνο, με τον Δημήτρη Ιτούδη να κάνει δηλώσεις για τη νέα μεταγραφή της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ο κόουτς Ιτούδης τόνισε ότι ο Τζέιμς έχει δείξει το πόσο καλός σκόρερ είναι, αλλά τώρα θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα θέλω της ΤΣΣΚΑ. Ο Έλληνας κόουτς αποκάλυψε μάλιστα ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ιτούδη:

“Ο Μάικ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του σουτ, αλλά και καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών στην Euroleague, όντας σε διαφορετικά επίπεδα, απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει. Όμως, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Στις συζητήσεις μας δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμος να το κάνει αυτό. Του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους νέους στόχους μας”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.