ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του Love Radio στον Υμηττό – Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Υμηττό υπέστησαν οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Love Radio 97,5. Δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Facebook.

Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του Love Radio στον Υμηττό - Δείτε φωτογραφίες

Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Love Radio 97,5 ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, ότι από τη φωτιά στον Υμηττό προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του.

«Ακόμα δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση από τις Αρχές όποτε δεν γνωρίζουμε καν το μέγεθος της ζημιάς», ενημερώνει τους ακροατές του ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Τονίζουν δε ότι το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχίσει να μεταδίδεται μέσω διαδικτύου για τις επόμενες τρεις ημέρες τουλάχιστον, μέχρι, όπως γράφουν, «να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Φωτογραφία από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις του Love Radio
Φωτογραφία από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις του Love Radio

Οι ιθύνοντες του σταθμού αφήνουν αιχμές τέλος για την πυρκαγιά που ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό…»

Οι ζημιές στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού
Οι ζημιές στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού. «Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση, όλα είναι μέσα στη ζωή», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: sputnik.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...