ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: “Άκυρο” σε πρόταση 800.000 ευρώ για Χατζηγιοβάνη

Η πρόταση ήρθε στην αρχή του καλοκαιριού, με τον Παναθηναϊκό να την απορρίπτει.

Παναθηναϊκός:

Πρόταση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη έκανε στις αρχές του καλοκαιριού η Λέγκια. Οι Πολωνοί προσέφεραν 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι θα ξεκινήσει τις συζητήσεις αν προσφερθούν τα διπλά χρήματα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 με τον Παναθηναϊκό και η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, οι “πράσινοι” δεν βρήκαν τη χρυσή τομή με την πλευρά του παίκτη, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.