ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μάχη» Νταμπίζα και συνεχείς επαφές με Ρόντγουελ

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε καθημερινή επαφή με την πλευρά Ρόντγουελ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα.

«Μάχη» Νταμπίζα και συνεχείς επαφές με Ρόντγουελ | panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε καθημερινή επαφή με την πλευρά Ρόντγουελ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα.

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 4.043 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», μετά και την πρόσφατη επίσκεψη του Αγγλου μέσου στην Αθήνα, είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Νταμπίζας μιλάει με το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη στο Νησί, ενώ έχει και συνομιλίες και με τον ίδιο τον Ρόντγουελ.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, συμφωνία, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει. Τα πάντα είναι ανοικτά. Ο Νταμπίζας προσπαθεί να ανεβάσει λίγο τη χρηματική προσφορά του «τριφυλλιού» και να φτάσει περίπου στις 350.000 ευρώ.

Εκτός αυτού, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr,  υπάρχει και διαφωνία στη διάρκεια της ενδεχόμενης συνεργασίας. Κι αυτό διότι, ο Παναθηναϊκός προσφέρει τριετές συμβόλαιο δίχως ρήτρα, ενώ ο Ρόντγουελ, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, θέλει συμβόλαιο για δυο χρόνια με ρήτρα.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά σύντομα. Ο Νταμπίζας δίνει μεγάλη «μάχη» για να ντύσει τον Ρόντγουελ στα πράσινα. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο Γιώργος Δώνης θεωρούν τον 28χρονο έναν παίκτη αξίας που θα προσθέσει ποιότητα τόσο στη μεσαία γραμμή των «πράσινων», όσο και στα μετόπισθεν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close