ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μάχη» Νταμπίζα και συνεχείς επαφές με Ρόντγουελ

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε καθημερινή επαφή με την πλευρά Ρόντγουελ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα.

«Μάχη» Νταμπίζα και συνεχείς επαφές με Ρόντγουελ

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε καθημερινή επαφή με την πλευρά Ρόντγουελ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», μετά και την πρόσφατη επίσκεψη του Αγγλου μέσου στην Αθήνα, είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Νταμπίζας μιλάει με το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη στο Νησί, ενώ έχει και συνομιλίες και με τον ίδιο τον Ρόντγουελ.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, συμφωνία, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει. Τα πάντα είναι ανοικτά. Ο Νταμπίζας προσπαθεί να ανεβάσει λίγο τη χρηματική προσφορά του «τριφυλλιού» και να φτάσει περίπου στις 350.000 ευρώ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός αυτού, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr,  υπάρχει και διαφωνία στη διάρκεια της ενδεχόμενης συνεργασίας. Κι αυτό διότι, ο Παναθηναϊκός προσφέρει τριετές συμβόλαιο δίχως ρήτρα, ενώ ο Ρόντγουελ, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, θέλει συμβόλαιο για δυο χρόνια με ρήτρα.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά σύντομα. Ο Νταμπίζας δίνει μεγάλη «μάχη» για να ντύσει τον Ρόντγουελ στα πράσινα. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο Γιώργος Δώνης θεωρούν τον 28χρονο έναν παίκτη αξίας που θα προσθέσει ποιότητα τόσο στη μεσαία γραμμή των «πράσινων», όσο και στα μετόπισθεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...