ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντομινίκ για Παναθηναϊκό: “Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες”! (pic)

Σαν σήμερα το 1995 ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Ντομινίκ Γουίλκινς και ο Αμερικανός θυμήθηκε εκείνη τη μέρα.

Ντομινίκ για Παναθηναϊκό:

Σαν σήμερα το 1995 ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Ντομινίκ Γουίλκινς και ο Αμερικανός θυμήθηκε εκείνη τη μέρα.

Ο Ντομινίκ παραμένει μέχρι και σήμερα ο μεγαλύτερος παίκτης που πέρασε τον Ατλαντικό για  παίξει μπάσκετ. Με το τριφύλλι κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό στο Παρίσι, ένα Κύπελλο Ελλάδα, αλλά η κόντρα του με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς τον ανάγκασαν να φύγει πριν από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο σπουδαίος Γουίλκινς με ποστάρισμά του στο twitter θυμήθηκε εκείνη τη μέρα!

Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid)
Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid) 9.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...