ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ένας τύπος αποφάσισε να τσεκάρει αν όντως το αίμα προσελκύει τους καρχαρίες (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε να κάνει τα πειράματα, αλλά και τα αποτελέσματά τους, είναι πράγματι εντυπωσιακά.

Ένας τύπος αποφάσισε να τσεκάρει αν όντως το αίμα προσελκύει τους καρχαρίες (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε να κάνει τα πειράματα, αλλά και τα αποτελέσματά τους, είναι πράγματι εντυπωσιακά.

Σε όλες τις ταινίες που έχουν ως κεντρικό θέμα κάποιον δολοφόνο καρχαρία, υπάρχει τουλάχιστον μία σκηνή που ο συγκεκριμένος κυνηγός προσελκύεται από το ανθρώπινο. Κάτι που πλέον έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων.

Είναι όμως αλήθεια; Την απάντηση αποφάσισε να δώσει ένας youtuber, ο οποίος έκανε δύο πειράματα στις Μπαχάμες, όπου η θάλασσα είναι γεμάτη από τέτοια ζώα.

Την αρχή την έκανε βάζοντας σερφ να βγάζουν τέσσερα διαφορετικά υγρά, προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορούν να διακρίνουν τις διαφορές. Αίμα αγελάδας, ούρα, θαλάσσιο νερό από άλλη περιοχή και λάδι ψαριού…

Ενώ αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει κάποια αντίδραση μέχρι το τέλος του πειράματος είχαν κάνει την μαζευτεί περίπου 40 καρχαρίες.

Έτσι πέρασε στην επόμενη φάση που αφορούσε την ποσότητα του αίματος, του ανθρώπινου αίματος αυτή την φορά.

Αφού κλήθηκε ένα ειδικό συνεργείο προκειμένου να πάρει μία φιάλη από συνολικά τέσσερα άτομα, στη συνέχεια την μοίρασαν σε δύο διαφορετικά σερφ.

Το ένα έβγαζε στην θάλασσα μία μικρή ποσότητα ανά λεπτό και το άλλο ανά τέσσερα δευτερόλεπτα.

Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως οι καρχαρίες αδιαφόρησαν και στα δύο.

Δείτε το video…

Πηγή: gazzetta.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.