ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπιστοσύνη σε Νταμπίζα – Δεν πιέζει για πωλήσεις ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμπιστεύεται τον Νταμπίζα και δεν πιέζει για τα θέματα των πωλήσεων.

Εμπιστοσύνη σε Νταμπίζα - Δεν πιέζει για πωλήσεις ο Αλαφούζος

Ο Mr ΣΚΑΪ γνωρίζει το τι γίνεται εντός του Παναθηναϊκού, καθώς ενημερώνεται συνεχώς για όλα τα ζητήματα, ωστόσο δεν εμπλέκεται στους τομείς… άλλων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της LiveSport, ο «Μr. ΣΚΑΪ» εμπιστεύεται απόλυτα τον Νταμπίζα και τον αφήνει να χειρίζεται τις μεταγραφικές υποθέσεις όπως εκείνος κρίνει. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα αλλά στα θέματα που άπτονται του Νταμπίζα δεν θέλει να έχει εμπλοκή, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πιέζει τον Νίκο Νταμπίζα στο να προβεί σε πωλήσεις παικτών, καθώς θεωρεί ότι κανένας παίκτης δεν πρέπει να παραχωρηθεί με τιμή μικρότερη της αξίας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.