ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ρόντγουελ

Προχωρημένες οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με την πλευρά του 28χρονου αμυντικού χαφ. Αισιοδοξία για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ρόντγουελ

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε συμφωνία με το τριφύλλι. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί κάποιο deal, έστω προφορικά, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει μειώσει τις απαιτήσεις του, κάτι που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στο να πει το “ναι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά τους, οι πράσινοι έχουν αφήσει στην άκρη τις υπόλοιπες υποθέσεις, θέλοντας να δουν το πως θα καταλήξει το θέμα του Ρόντγουελ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.