ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό για “ξεμούδιασμα” στο Κορωπί

Το προτελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη της νέας σεζόν δίνει σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός.

Φιλικό για

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο Κορωπί. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσει τη Μαρκό, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 18:30. Το εν λόγω παιχνίδι θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν λεπτά συμμετοχής όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν λάβει αρκετό χρόνο ως τώρα και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, όπως συνέβη με το ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στο Κερατσίνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...