ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από τα προκριματικά του Champions League

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Επιλογές από τα προκριματικά του Champions League

Το πρόγραμμα της Τρίτης (13/08) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την υπέρβαση στο Άμστερνταμ και ο Ολυμπιακός θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες επί της Μπασακσεχίρ, ενώ διεξάγονται οκτώ ακόμη αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betshop. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Σκοράρει στο Άμστερνταμ ο ΠΑΟΚ

Στις 21:30, στο Johan Cruijff Arena του Άμστερνταμ ο Άγιαξ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου στο Champions League μετά το 2-2 στην Τούμπα.

Στη Θεσσαλονίκη αμφότερες ομάδες είχαν πολύ καλά διαστήματα στον αγώνα  και άλλα που προβλημάτισαν. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με ένα “κρύο” γκολ από εκτέλεση φάουλ του Ζίγιεκ, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδος αντέδρασαν σωστά πριν το ημίχρονο, ανέτρεψαν το σκορ με γκολ των Άκπομ και Μάτος και έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στην επανάληψη ο αγώνας είχε εντελώς διαφορετική μορφή, με τον Άγιαξ να έχει την κατοχή της μπάλας και να κλείνει τον ΠΑΟΚ στα καρέ του. Δημιούργησε ευκαιρίες, όμως το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με ένα αναπάντεχο και τυχερό τρόπο για τους φιλοξενούμενους.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων και στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και πάλι το Goal/Goal (σε απόδοση 1.90).

Κλειδώνει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στις 21:30 αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Μπασακσεχίρ, έξι μέρες μετά τη νίκη του με 0-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Στο άδειο γήπεδο των Τούρκων, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την αρχική πίεση των γηπεδούχων και στη συνέχεια ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό, ωσότου σκόραρε με κεφαλιά του Μασούρα, έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Βαλμπουενά, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια και το ανόητο πέναλτι που έκανε ο Μπρούνο στις καθυστερήσεις, το απέκρουσε ο πολύ σταθερός Σα. Αποβλήθηκε λίγο νωρίτερα ο κεντρικός μέσος Καχβετσί.

Ανώτερος φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, σήμερα θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, αναμένεται να ντουμπλάρει τις νίκες του και να δώσει ραντεβού, πιθανότατα, με την Πόρτο στα playoffs. Επιλογή μας η νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.00. 

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Κοπεγχάγη

Στις 21:00, στο Telia Parken της Κοπεγχάγης, οι πρωταθλητές Δανίας υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα, μία εβδομάδα μετά το 1-1 στο Βελιγράδι.

Στη Σερβία, οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί (12-3 οι τελικές προσπάθειες) και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Πάβκοφ λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Δεν κατάφεραν όμως να διατηρήσουν το μηδέν στην εστία τους, με τους Δανούς να ισοφαρίζουν με εκτέλεση πέναλτι του Γουίντ στο 84ο λεπτό!

Ενδιάμεσα, για τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, η Κοπεγχάγη επικράτησε 2-0 της Λίνγκμπι εντός έδρας, όπως και ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με το ίδιο σκορ τη Μλάντοστ.

Πολύ φορμαρισμένη η Κοπεγχάγη στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει κάνει το 5/5 στο πρωτάθλημα και παραδοσιακά εκμεταλλεύεται την ισχυρή της έδρα στις ευρωπαϊκές μονομαχίες. Ο Ερυθρός Αστέρας, έδειξε αδυναμίες μακριά από το γήπεδό του και στους δύο προηγούμενους προκριματικούς γύρους. Επιλογή μας η νίκη της Κοπεγχάγης σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...