ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιταλία και Κροατία στέλνουν πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Εύβοια

Αίτημα συνδρομής για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια έγινε μετά το μεσημέρι από τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πολιτικής Προστασία.

Ιταλία και Κροατία στέλνουν πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χώρα μας ζητάει οκτώ αεροσκάφη και ήδη ανταποκρίθηκαν θετικά η Κροατία και η Ιταλία, από όπου ξεκινούν ήδη πυροσβεστικά αεροσκάφη, ενώ αναμένεται απάντηση και από τις άλλες χώρες.

Αυτή την ώρα πυροσβεστικά οχήματα και ισχυρές πεζοπόρες δυνάμεις δημιουργούν ζώνη προστασίας στο χωριό Μακρυμάλλη, όπου η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει σπίτια, ενώ ολοκληρώθηκε η εκκένωση και του χωριού Πλατανιά, όπου έχει πλησιάσει επικίνδυνα η πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων εκκενώθηκαν προληπτικά τα χωριά Κοντοδεσπότι, Σταυρός, Μακρυμάλλη, Πλατανιά καθώς και η μονή Μακρυμάλλη.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

πηγή: naftemporiki.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.