ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει και για επιθετικό ο Παναθηναϊκός!

Μετά την απόκτηση του Ούφε Μπεχ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία και για την απόκτηση επιθετικού.

Φουλάρει και για επιθετικό ο Παναθηναϊκός!

Μετά την απόκτηση του Ούφε Μπεχ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία και για την απόκτηση επιθετικού.

Οι “πράσινοι” νωρίτερα έκαναν γνωστό ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Δανό εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θα υπογράψει για τρία χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι στην τελική ευθεία και για την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει την εξτρά λύση μετά τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει συνεχεις επαφές με κάποιους στόχους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα Ρόντγουελ, δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή είναι αρκετές, αλλά το όλο θέμα βρίσκεται σε στασιμότητα με τον Νταμπίζα να προσπαθεί να αποσπάσει το “ναι” του παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.