ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Μεταβολή των συνθηκών θα έχουμε από το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου. Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Μεταβολή των συνθηκών θα έχουμε από το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου. Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Καιρός: Αρκετά υψηλή είναι σήμερα, Τετάρτη, η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο από αύριο, Πέμπτη, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΜΥ. Συγκεκριμένα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει ότι: «μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο Πέμπτη, 15 Αυγούστου, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Την Πέμπτη θα επηρεαστούν, από τις μεσημβρινές ώρες η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η ανατολική Μακεδονία. Τη νύχτα, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Την Παρασκευή, από τις απογευματινές ώρες, θα επηρεαστούν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, και αργά το βράδυ οι Σποράδες και πιθανώς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.