ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία…

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, έχοντας μπροστά του μία πρόβα τζενεράλε και λιγότερες από δέκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην τελική ευθεία...

Μετρούν αντίστροφα στον Παναθηναϊκό για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η προετοιμασία των “πρασίνων” για τη νέα σεζόν ρίχνει… τίτλους τέλους σε λίγες ημέρες, με το φιλικό κόντρα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (17/8) να αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Δώνη για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (24/8) με τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

Στα φιλικά, ο Παναθηναϊκός (ο οποίος έχει καλωσορίσει έξι νέους παίκτες) έδειξε τα πλεονεκτήματα που έχει αλλά και τις αδυναμίες που αναμένεται να διορθωθούν με τις προσθήκες στα χαφ και στο κέντρο της άμυνας. Οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με ορισμένους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να συμπληρωθεί το “παζλ” πριν από την πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, οι πράσινοι ανυπομονούν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στοχεύοντας σε μία σεζόν εμφανώς καλύτερη από τις προηγούμενες δύο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.