ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο -ή τρεις- μεταγραφές ενόψει στον Παναθηναϊκό

Τι αναμένεται να δούμε στα μεταγραφικά μετά την απόκτηση του Ούφε Μπεκ.

Δύο -ή τρεις- μεταγραφές ενόψει στον Παναθηναϊκό

Η έκτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν ο Ούφε Μπεκ. Ο Δάνος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό και οι “πράσινοι” πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες υποθέσεις.

Η πιο γνωστή όλων είναι εκείνη του Τζακ Ρόντγουελ, με τον οποίον ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό. Τις τελευταίες ημέρες, οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, ωστόσο η υπόθεση του 28χρονου Άγγλου αμυντικού χαφ δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη κίνηση, η οποία να… προλάβει εκείνη του Ρόντγουελ. Όπως είναι γνωστό, στον Παναθηναϊκό φουλάρουν για την απόκτηση φορ, θέλοντας να προσθέσουν στο υπάρχον δυναμικό έναν παίκτη “στήριγμα” για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα “μέτωπα” του φορ και του Ρόντγουελ αποτελούν τις κύριες προτεραιότητες για τους “πράσινους”, οι οποίοι σε περίπτωση που κλείσουν τον Άγγλο ποδοσφαιριστή δύσκολα θα προχωρήσουν για στόπερ, καθώς ο 28χρονος μπορεί να καλύψει την εν λόγω θέση. Εάν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν θετικά, τότε είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για τρεις περιπτώσεις, στην άμυνα, στον άξονα και στην επίθεση.

Όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.