ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρώτη απόπειρα του Παναθηναϊκού με τον Αθηναίου

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε το "παζλ" αποκτώντας τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος θα μπορούσε να βρισκόταν στο πράσινο ρόστερ από το 2014.

Η πρώτη απόπειρα του Παναθηναϊκού με τον Αθηναίου

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέδειξε την περίπτωσή του και ο Παναθηναϊκός κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για να κλείσει τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος έρχεται στους νταμπλούχους Ελλάδος ως μία έμπειρη λύση για τα γκαρντ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένα deal το οποίο έχει… προϊστορία, καθώς τον Δεκέμβρη του 2013, οι πράσινοι είχαν φτάσει ένα βήμα από την απόκτηση του 25χρονου (τότε) γκαρντ, αλλά ο Άρης στάθηκε εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εφ’ όσον ναυάγησε η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ υπέγραψε με την Αρμάνι Μιλάνο. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gazzetta.gr τον Μάρτιο του 2014, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε το deal με τους “πράσινους”. Μάλιστα, τότε ο Αθηναίου δήλωνε στεναχωρημένος γιατί έχασε την ευκαιρία να παίξει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Αλήθεια είναι, είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό στα τέλη του Δεκεμβρίου αλλά τελικά η μεταγραφή χάλασε λόγω της τελικής άρνησης του Άρη! Ήταν και ο τελικός Κυπέλλου μπροστά μας, τότε, στον οποίο θα διεκδικούσαμε έναν τίτλο, είχε φύγει και ο coach Αγγέλου για την Εφές, οπότε ο πρόεδρος, δεν ήθελε να αποδυναμώσει κι άλλο την ομάδα και ενδεχομένως να προκαλέσει δυσφορία στους φιλάθλους. Πραγματικά, στενοχωρήθηκα πολύ τότε… Έσκασα γιατί θα μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα, αλλά τι να κάνουμε, δεν έκατσε…», ανέφερε σχετικά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...