ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πώς κινούνται σήμερα Δεκαπενταύγουστο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μειωμένα είναι τα δρομολόγια των ΜΜΜ της Αθήνας την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Πώς κινούνται σήμερα Δεκαπενταύγουστο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το θερινό δρομολόγιο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ισχύει από τα τέλη Ιουνίου, ωστόσο, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου τίθεται σε ισχύ νέο πρόγραμμα. Στα λεωφορεία και τρόλεϊ από τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ως την Κυριακή 18 Αυγούστου θα ισχύει ειδικό πρόγραμμα δρομολόγησης και εν συνεχεία τα δρομολόγια θα επανέλθουν στον κανονικό, θερινό τους προγραμματισμό. Για να ενημερωθείτε τσεκάρετε την ιστοσελίδα telematics.oasa.gr.

Πώς κινούνται Μετρό και Τραμ τον Δεκαπενταύγουστο

Από Πέμπτη 15 έως και Κυριακή 18 Αυγούστου γίνονται δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 25 Αυγούστου τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10,5 λεπτά.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανάλογη είναι και η εικόνα στο τραμ, με όσους έχουν εναπομείνει στην Αθήνα και χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ να κάνουν υπομονή. Ο χειμερινός προγραμματισμός του Τραμ ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου.

πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.