ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: “Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα σε έξι μήνες” (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τις προτεραιότητές του, αλλά και τις πιθανότητες επιστροφής στους πάγκους.

Πιτίνο:

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ρικ Πιτίνο στο CBS και στη Λέσλι Βίσερ. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον λόγο που τον έκανε να επιστρέψει στην Αμερική, τη σπάνια μορφή επιληψίας από την οποία πάσχει ο εγγονός του. Ο Αμερικανός hall of famer τόνισε ότι για τους επόμενους έξι μήνες, πρώτο και κύριο μέλημά του είναι η υγεία του εγγονού του. Έκτοτε, εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα δοκιμάσει να επιστρέψει στους πάγκους.

“Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πιτίνο.

Όσο για το εάν θα επέστρεφε στο Λούιβιλ: “100%. Αγάπησα το Λούιβιλ και τους ανθρώπους του”.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το teaser της συνέντευξης Πιτίνο στο CBS:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.