ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Εμπλοκή” με Εμμανουηλίδη και Πανιώνιο

Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τις διαδικασίες δανεισμού του στον Πανιώνιο.

Θέμα χρόνου φαινόταν ότι ήταν η ολοκλήρωση του deal Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για τον δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ωστόσο, το θέμα έχει κολλήσει σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport. Ο λόγος;

Ο Πανιώνιος φέρεται να επιθυμεί την κάλυψη όλου του ποσού του συμβολαίου του νεαρού άσου από τον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να μην είναι ζεστοί σε ένα τέτοιο σενάριο, με αποτέλεσμα η υπόθεση να έχει κολλήσει.

Το θέμα Εμμανουηλίδη παρακολουθούν στενά σύλλογοι από την Ολλανδία αλλά και ο Βόλος, που δεν αποκλείεται να κάνει κρούση για τον δανεισμό του νεαρού πράσινου ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που “ναυαγήσουν” οι διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...