ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει τηλεοπτικό κανάλι

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του ομίλου DPG αναμένει τις αποφάσεις του ΕΣΡ για την έκδοση της επόμενης κατηγορίας τηλεοπτικών αδειών.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει τηλεοπτικό κανάλι | panathinaikos24.gr

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα τηλεοπτικά νερά φαίνεται να ετοιμάζεται να ταράξει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την πρόθεσή του να κάνει αίτηση για θεματική άδεια τηλεοπτικού προγράμματος πανελλαδικής εμβέλειας. Σύμφωνα με το typologies.gr, ο ιδιοκτήτης του ομίλου DPG αναμένει τις αποφάσεις του ΕΣΡ για την έκδοση της επόμενης κατηγορίας τηλεοπτικών αδειών.

Έχει καταργηθεί η δυνατότητα έκδοσης θεματικών ειδησεογραφικών αδειών με πανελλαδική κάλυψη και το ΕΣΡ θα ασχοληθεί με τους περιφερειακούς σταθμούς. Για αυτό τον λόγο η προκήρυξη των 3+1 θεματικών πανελλαδικών αδειών θα πάει για αργότερα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού.

Μάλιστα, η προεργασία έχει γίνει ήδη, αφού η Αμαλία Κάτζου έχει αναλάβει την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων των σάιτ για λογαριασμό του ομίλου DPG, μετά την αποχώρησή της από το Open.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close